AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışmalarına Tavas ilçesinde sürdürdü. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın memleketi olan Garipköy’de halkla buluştu. Seçim gezisine Belediye Başkanı Osman Zolan’da katıldı.
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, Türkiye’nin 2023 hedefine doğru koştuğunu belirterek, “Bu hedefin de Denizli uçmalıdır. Denizli şemsiyesi altında birleşerek, Denizli’yi siyasette lider kent noktasına taşımalıyız” diye konuştu.
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Zeybekci’nin Tavas gezisine Belediye Başkanı Osman Zolan da eşlik etti. Seçim gezisine Başkan Zolan’ın memleketi Garipköy’den başlanıldı. Garipköy’de Zolan ve Zeybekci vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Hemşehrilerinin bağrına bastığı Zeybekci ve Zolan’a halkın ilgisi oldukça yoğundu.
DENİZLİ ÇAĞ ATLADI
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 7 boyunca Zeybekci ile beraber Denizli için çalıştıklarını ve yapılan hizmetlerde Denizli’nin deyim yerinde ise çağ atladığını söyledi. “Kimi zaman Denizli adına üzüldük. Kimi zaman Denizli adına sevindik. Geceler ve sabahlar çok oldu. Şimdi Nihat Zeybekci başkanımızı Ankara’ya daha büyük hizmetler yapması için yollayacağız” dedi.
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, “7 Yıl yürüttüğümüz Denizli Belediye Başkanlığı emanetin başımızın tacı olarak   taşıdık ve tek bir toz, tek bir çizik, tek bir leke olmadan emaneti arkadaşımıza emanet ettik” dedi. AK Parti döneminde ülkenin hizmete alıştığını ifade eden Zeybekci,  “8 yılda hizmet destanı yazdık. Yazmaya da devam edeceğiz. Bu yüzden yola çıktık. Bu güne kadar siyaseten bu millete kim hizmet etmişse Allah ondan razı olsun. Çünkü bu millete hizmet etmenin yolu siyasetten geçer. Siyasetin dışında da başka bir yol yoktur. Denizli’ye devrim gibi yatırımlar yapıldı. Duble yollar, sağlık alanındaki hizmetler en bariz örnekleridir” dedi.
8 YILDA HİZMET DESTANI YAZILDI.
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, “8 yıl önce bu ülkenin hastanelerinde ayrım vardı. Cenazeler, anneler, bebekler rehin kalırdı. Bir camın ardından atılan ilaçlar havalarda uçuşurdu. Şimdi Türkiye Cumhuriyeti kimliğini gösterdiği takdirde en pahalı özel hastanelerde bile benim vatandaşım istediği gibi tedavisini yaptırabiliyor. İstediği eczaneden ilacını alabiliyor. Tarımsal destekler, 10 misli 15 misli arttı. Yeterli mi? hayır. Çünkü benim insanım artık talep ediyor. Hakkı var çünkü Dünyada ne varsa onun hakkı var. İşte şimdi ümidimiz var. Ümitsizlikler bitti” dedi.
DENİZLİ DÜNYA KENTİ OLUYOR
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, Denizli’nin parmakla gösterilen bir il haline geldiğini belirterek, “Denizli parkları ile giriş çıkışları ile üst geçitleri ile bir dünya kenti yolunda ilerliyor. Almanya’dan gelen gurbetçi vatandaşlarımız değişimi en iyi algılayanlar, parkların ve yatırımların Almanya’dan bile daha güzel olduğunu söylüyorlar” diye konuştu.
DENİZLİ’DE AK PARTİ ÜLKE
ORTALAMASINI GEÇECEK
Zeybekci ayrıca çok iddialı konuştu ve “Denizli’de Ak Parti oyları ülke ortalamasının üzerinde olacak ve bu seçimlerde oy patlaması ile göğüsleyeceğiz. Çünkü Türkiye bize inanıyor. Denizli bize inanıyor. Denizli bundan sonra aldığı hizmetin 10 katını alacaktır” dedi. Zeybekci ve beraberindekiler daha sonra Ulukent, Yukarıboğaz, Gümüşdere, Horasanlı’da vatandaşla bir araya geldi.