Anemon Otelde düzenlenen yemeğe Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları; Hasan Kılıç, Yusuf Görgüç ve Fatih Işık, Merkezefendi Belediye Meclis Üyeleri ile Merkezefendi Belediyesi Birim Müdürleri katıldı. 
Etkinlikte konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 2014 yılında belediye kuruluş çalışmalarının yapıldığını, 2015 yılında da yatırımlara önem verileceğini belirtti. 
Mali disiplin açısından çok iyi bir yıl geçirdiklerini belirten Başkan Subaşıoğlu,  “2014 yılını Aralık sonu itibariyle mali anlamda güçlü bir şekilde tamamlayacağız. Tabi ilk başta yaşadığımız bir takım sıkıntılarımız vardı. Finansal kaynakların kaliteli hale getirilmesi bakımından ciddi gayretlerimiz oldu. İnşallah 2014 yılını 2015 yılına devrederken elimizde ciddi bir finansal kaynakla yeni yıla giriş yapacağız. 2015 yılı bütçemizde gider kalemlerini de düştüğümüz zaman yatırımlarımızda ciddi anlamda bir artış olduğunu göreceğiz. Bu güne kadar belediyemizin kuruluşuyla ilgili ciddi çalışmalarımız oldu. Bundan sonra 2015 yılı itibariyle atağa geçmeye ilişkin çalışmalarımız olacak. Şuana kadarçalışmalarımızda yanımızda olan tüm partili Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.  Meclis olarak bütün partilerimizle uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah bu hep böyle devam eder. İlçe meclislerinde yaşanan bu hava büyükşehir meclisine de yansıyor. Orada da çok güzel bir hava var" dedi.