Denizli’nin 2011 yılında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü, iki kez Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ve onlarca bakanı ağırladığını, gelen her bakanın kente müjde verdiğini hatırlatan İl Başkanı Örki, “Denizli 2011 yılında da hak ettiğini aldı. İlimizi ziyaret eden her bakanımız kentimizde yapılacak büyük yatırımların müjdesini verdi. Belediye meclisimiz ilimizin Ege’nin vizyon kenti olması için özveri ile çalışıyor, il genel meclisimiz ise Türkiye’ye örnek projelere imza atıyor” dedi. Kendisinin de yaklaşık bir yıldır, il başkanlığı görevinde olduğunu, geçen sürede 35 bin 337 olan üye sayısını yüzde 42’lik artışla 50 bin lire çıkarttıklarını söyleyen İl Başkanı Örki, “2011 yılında çok büyük bir seçim geçirdik. Halkımızın büyük desteği ile TBMM’ye 4 vekilimizi gönderdik. Geçen sürede il gençlik kollarımızın kongresini düğün bayram havasında gerçekleştirdik. İl kadın kolları başkanlığımızın bebeği olması nedeniyle yeni başkanımız atama ile görev başı yaptı. Geçen bir yıllık sürede her ilçeye en az 10’ar kere giderek toplantılar ve ziyaretler yaptım. Yeni yılla birlikte başlayacak ilçe kongrelerimizde ilçe teşkilatlarımızı yeni ve daha heyecanlı isimlerle güçlendireceğiz.” Diye konuştu.
 
Belediye emin ellerde

Denizli Belediyesinin emin ellerde olduğunu, kentin çehresinin her geçen gün değişmeye devam ettiğini belirten İl Başkanı Örki, kentin baş döndürücü değişiminin yeni yılda da devam edeceğini vurguladı. Kentin alt ve üst yapısının baştan sona değiştiğinin vurgulayan İl Başkanı Örki, “Kentimizin giriş çıkışlarından, yeşil alanlarına, halkımızın dinlenip nefes alabilecekleri mesire alanlarından oyun parklarına kadar her şey büyük bir değişimin içinde. Yapılan hizmetlerin kıymetini ve büyüklüğünü halkımızda görüyor. Kentin değişimin de katkı sağlamak isteyen Denizlililerde belediyenin tüm çalışmalarına sonsuz destek veriyor. Halkımızdan aldığımız güçle kentimizin güzelliğine güzellik katacak yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.” Diye konuştu.

Köyler daha modern oldu.

Köylerde yaşayan vatandaşların ekonomik seviyelerinin yükseltilmesi içinde İl Genel Meclisi tarafından Türkiye’ye örnek projelerin hayata geçirilmeye devam edildiğini söyleyen İl Başkanı Örki, “Her köye bir gölet projesi ile köy sakinlerimiz tarlalarından yılda üç kez ürün alabilecekler. Tarlalar artık göletlerden gelen suyla damlama sulama yöntemi ile sulanacak. Köylerimizin alt yapı çalışmaları bitti. Suyu olmayan yolu olmayan köyümüz kalmadı. Şehirde ne varsa köyler de de olacak sloganıyla çalışan meclisimiz sayesinde köylerde yaşayan çocuklarımız için oyun parkları kuruldu. Söylerde sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılabileceği kapalı alanlar oluşturuluyor. Köylerimizin çamurdan kurtulması için kilit taşı döşeme işi tamamlanma noktasına geldi. yeni yılda da yeni projeler köylerimiz ve köy sakinlerimiz için hayata geçirilecek” şeklinde konuştu.