Denizli Belediyesi, Mesut Uçakan Sinema Günleri ile birbirinden güzel filmleri, sinemaseverlerin beğenisine sundu. 
Sinema Günleri Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'ndaki programla başladı. Açılışına Denizli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Mahmut Güngör, yönetmen Mesut Uçakan ve çok sayıda sanatsever katıldı. Yönetmen Uçakan açılışta yaptığı konuşmada, Denizli Belediyesi'nin sanata ve sanatçıya verdiği önemden dolayı teşekkürlerini ifade etti. 
Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci ise belediyenin sanat, eğitim ve kültürel alanda düzenlediği tüm etkinliklerin ücretsiz olduğunu kaydederek, "Belediyemizin ücretsiz düzenlediği sanatsal etkinliklerinden birindeyiz. Yol, köprülü kavşak, park ve temizlik gibi görevlerimizin yanında kültürel ve sanatsal projelere de önem veriyoruz. Bu kapsamda Mesut Uçakan Sinema Günleri'ni siz sanatseverlerin beğenisine sunduk. İnanıyorum ki bu üç günde sinemaya doyacağız. Ben, bu organizasyona büyük emek veren yönetmen Uçakan'a ve ilgi gösteren siz sanatseverlere sonsuz teşekkür ediyorum’’ dedi.
Konuşmaların ardından ilk film İskipli Atıf Hoca sanatseverlerle buluştu. Sinema Günleri kapsamında Yalnız Değilsiniz, Sonsuza Yürümek, Reis Bey ve Sevdaların Ölümü izleyiciyle buluşacak.