Denizlili hayırseverlerin bağışladıklarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran "Sevgi Eli", çevre illerdeki hayırseverlerin desteğini de almaya başladı.
Denizli Belediyesi tarafından 2004 yılında hayata geçirilen "Sevgi Eli" projesi, büyümeye devam ediyor. Denizli merkez, ilçe, belde ve köylerinde bulunan ihtiyaç sahiplerine yardım eden "Sevgi Eli", İzmir ve Muğla’daki hayırseverlerin desteklerini de almaya başladı.
Merkezde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşların yanı sıra ilçe, belde ve köylerdeki vatandaşlara da hizmet götürdüklerini kaydeden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Küçük adımlar ile başladığımız bu yürüyüş artık bir koşuya dönüştü. Denizli merkezde yürüttüğümüz çalışmalar, artık çevre ilçelere, beldelere ve köylere ulaşmaya başladı ve buralardaki ihtiyaç sahiplerine de el uzattı. Bizler Sevgi Eli olarak hayırseverlerin katkılarıyla bize ulaştırılan eşya, giyim ve gıda ürünlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtmak amacıyla kapılarımızı sonuna kadar açtık. 9 yılda inanılmaz derecede ilgi gören Sevgi Eli daha çok büyüdü. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hizmet veren Sevgi Eli hiçbir ayrım yapmadan insanlarımızın umutlarını mutluluğa dönüştürüyor. Bugüne kadar bağışlarıyla bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.