www.haberdenizli.com köşe yazarlarından Necati Adabaş Bey'in kişisel fotoğraf sergisi Turan Bahadır Sergi Salonunda 26 Ocak'a kadar ziyaret edilebilecek. 30 adet fotoğraf göreceğiniz sergiyi ziyaret edilebilecek.
Adabaş'ın sergisini çok sayıda vatandaş ziyaret etmeye devam ediyor. Gazeteci Yazar Şerif Kutludağ ve fotoğraf sanatçısı Mehmet Çakır, sergiyi ziyaret ettiler. Necati Adabaş ile uzun süre sohbet eden Kutludağ ve Çakır, sergiden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

30 yıl boyunca devlet dairelerinde çalıştıktan sonra 2008 yılında emekliye ayrıldığını, emekli olmadan doğa resimleri çekmeye başladığını belirten Adabaş, “Yıllarca devlet memuru olarak görev yaptım. Türkiye’nin farklı birçok ilinde çalıştım. Son görev yerim olan Zonguldak’ta çekmeye başladığım doğa resimlerini, Denizli’de ve ülkemizin farklı birçok ilinde de çektim. Doğanın eşsiz güzelliğini sanatçı gözüyle yakalayıp, fotoğraf makinemle ölümsüzleştiriyorum. Doğadaki eşsiz manzaranın sanatçı gözüyle arkasını görmeye çalışıyorum. Açtığım ilk kişisel sergimde de doğanın ‘Sessiz Sözleri’ni sanatseverlerle paylaşmayı düşündüm. Sergime Denizlili sanat dostları yoğun ilgi gösteriyor. Önümüzdeki yılda yine doğadan karelerin olacağı bir sergi daha açmayı planlıyorum” diye konuştu.

Fotoğraf sergisi 26 Ocak tarihine kadar devam edecek. Adabaş, "Değişik zamanlarda, yurdumuzun değişik yerlerinde çekmiş olduğum fotoğraflardan oluşan sergiye tüm halkımızı davet ediyoruz. Sergimize gelen vatandaşlar fotoğraflarımızda Yüce Yaratıcının yaratma kudretini görecekler." dedi.