Pamukkkale Belediyesi, Ramazan ayı için “Karahayıt’ta Ramazan Geceleri” adıyla organize ettiği etkinlikler tamamlandı. Ramazan programının finali için ünlü ezgi sanatçısı Mustafa Demirci İncilipınar Parkı'nda sahne aldı.

Meddah-ı Fakir Yusuf Duru’nun geleneksel Ramazan gecelerini yaşattığı gösterisinin ardından sahneye Mustafa Demirci çıktı. Etkinliği Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, başkan yardımcıları Adnan Kaya ve Türkay Gözlükaya ile meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte çocuklar için pamuk şeker ve macun ikramı yapıldı. Ünlü sanatçı Mustafa Demirci, yaklaşık 2 saat süren program boyunca birbirinden özel eserleri seslendirdi. Demirci, konserin finalini Esma-Ül Hüsna ile yaptı.
 
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, program sonunda vatandaşlara seslendi.  Henüz 2 yıllık bir belediye olmalarına rağmen çok önemli bir organizasyon gerçekleştirdiklerini ifade eden Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi’nin farkını ortaya koymak için Ramazan ayında çok değerli sanatçılarımızın katılımı ile özel program düzenledik. Haftanın 4 günü Karahayıt’ta etkinliklerimiz düzenlendi. Sadece son iki programımız İncilipınar Parkı’nda idi. Final için ise ünlü sanatçı Mustafa Demirci sahne aldı. Ben bugüne kadar halkımızla buluşan tüm sanatçı arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Halkımıza da hem Karahayıt’taki hem de İncilipınar’daki etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmayan halkımıza teşekkür ediyorum. Başta belediye başkan yardımcılarım, meclis üyeleri ve belediye personelime de teşekkür ediyorum . Bugünkü etkinlikle finali yapmış olduk. Ben 2 yıllık bir belediye olarak Ramazan ayında farkımızı ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Gelecek yıllarda da bu tür etkinliklerimizi devam ettirmek istiyoruz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Gürlesin, sanatçı Mustafa Demirci ve 16 gün boyunca eski Ramazanları halka yaşatan Meddah-ı Fakir Yusuf Duru’ya Kuran-ı Kerim, tespih ve esans bulunan hediye setini takdim etti.