Denizli'ye bir alışveriş merkezinin etkinliğine katılmak için gelen manken Ebru Şallı, Dünya harikalarından Pamukkale'nin travertenlerinde pilates yaparak ilke imza attı. Ebru Şallı, pilates yaptığı görüntüleri sosyal medyada paylaştı. . 

Denizli'de Forum Çamlık AVM'nin düzenlediği Fashion Week etkinliklerinin davetlisi manken Ebru Şallı ve modacı Cengiz Abazoğlu oldu. Modacı Abazoğlu ve manken Şallı, sağlıklı yaşam, spor ve moda üzerine panele konuşmacı olarak katıldı. Ebru Şallı, daha önce Pamukkale'de travertenlerde mayo çekimlerine katıldığını, bugün de beyaz travertenlerde pilates yaptığını ifade etti.. Şallı, videosunu instagram sayfasında paylaştığını belirterek, "Doğru beslenme bağışıklık sistemini ayakta tutmak için çok önemli. Bu konuda ülke olarak çok talihliyiz. Onun yanında tabi ki sporu, pilatesi bırakmayacaklar. Burada Pamukkale'de bile travertenlerde pilates yapmış bulunuyorum, çok keyifliydi. Çok da güzel oldu" dedi. Şallı'nın instagram sayfasında Pamukkale travertenlerine kurallara uyarak ayakkabılarını çıkararak girdiği gözlenirken, gezilmesi yasak olan bölgede pilates yapması da dikkat çekti. 

Pamukkale'ye ilk kez geldiğini ve hayran kaldığını söyleyen modacı Cengiz Abazoğlu ise, en kısa sürede Ebru Şallı'yla birlikte Pamukkale'ye gelip çekim yapacağını söyledi.