Birbirinden değerli sanatçıları ilçe halkıyla, sevenleriyle Karahayıt’ta buluşturmaya devam eden Pamukkale Belediyesi, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatıyor.
‘Nerede o eski Ramazanlar’ diye özlem çekenlerin tüm nostaljiyi yaşadığı etkinliklerin yedinci gününde sahne alan ünlü ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül, gönüllere işleyen birbirinden güzel ilahilerle Pamukkale ilçe halkına, izleyenlere duygu dolu bir akşam yaşattı.
Halkın yoğun ilgi gösterdiği programda ünlü sanatçının seslendirdiği ilahilere vatandaşlarda eşlik etti. 
Etkinlikte her gün olduğu gibi ana program öncesi çocuklara ve ailelere yönelik Meddah gösterisi, oyun grupları ve çeşitli eğlenceler sunuluyor.
 
BAŞKAN GÜRLESİN TEŞEKKÜR ETTİ

Ramazan’ın manevi atmosferine yakışır bir Ramazan gecesi yaşattığı için ünlü ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül’eteşekkür eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, içerisinde Kuran-ı Kerim’in yer aldığı bir sanduka hediye etti. İlahilerin gönüllere işleyen nağmeleriyle çok güzel bir Ramazan etkinliğini daha tamamladıklarını belirten Başkan Gürlesin, “Ramazan ayımız boyunca inşallah bu günün ardından 9 şenliğimiz daha olacak. Yine bugün olduğu gibi Ramazan ayına uygun, ilahe, ezgi, dini sohbetler, tasavvuf konserleri ve çocuklarımıza yönelik programlarımız Karahayıt’ta ilçe halkımızla, vatandaşlarımızla buluşacak. Pamukkale İlçemizde dolu dolu bir Ramazan ayı geçiriyoruz. Vatandaşlarımıza çağrımız bu etkinliklere katılarak, Ramazan ayının manevi atmosferini en işi şekilde yaşamaları. Bize unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşatan değerli sanatçımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
 
 18 Haziran Cumartesi akşamı ise Karahayıt’ta Ramazan Şenlikleri kapsamında ünlü ezgi sanatçısı Aykut Kuşkaya,Pamukkaleliler ile bir araya gelecek.