Başkan Zolan, Stand-Up’çı Murat Yeni’yle Atalar Mahallesi’ndeki iftar programına katıldı, Akkonak’ta ise vatandaşlarla sohbet toplantısı yaptı. Başkan Osman Zolan, burada hem mahalle sakinleriyle orucunu açtı, hem de birlikte dostluk kokak sohbetlere katıldı. Masaları tek tek dolaşan Başkan Zolan, herkesin Ramazan ayını tebrik etti. Samanyolu TV’den Maceracı olarak bilinen ünlü Stand-up’çı Murat Yeni de, orucunu Başak Zolan ve mahalle sakinleriyle açtı. Birlikte iftar yapılıp dua edildi.
  Başkan Zolan, Atalar’daki iftar programı sonrası vatandaşlara hitap ederek, ‘Ramazanınız mübarek olsun. O güzelliklerle huzurla başlayıp aynı güzellikte devam eden Ramazan ayının sonuna doğru yaklaşıyoruz. Bizde hergün bir mahallemizdeyiz. Sizlerle birlikte olmak aynı sofrada aynı lokmayı paylaşmak istedik. Sizlerde bizleri yalnız bırakmadınız. Bu sıcak karşılamanızdan dolayı ben sizlere çok teşekkür ediyorum. Bugün mahallemizde ayrı bir güzellik var. Millete mal olmuş halktan gelen kardeşimiz yine bu sokaklarda aynı sofrada sizlerle buluşuyor. Bugün mahallemizde bizlerle Murat Yeni arkadaşımız var. Bizi kırmayıp burada olduğu için teşekkür ediyorum. İnşallah bin aydan daha değerli olan o kadir gecemize de hep birlikte ulaşalım. Hep beraber o gün herkes için dua edelim. Dualarınızda bizleri de unutmayın. Allah bugünleri tekrar bize nasip etsin. Allah’a emanet olun’ dedi.
   Ünlü Stan-up’çı Murat Yeni de, Denizli’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Belediyemizin düzenlediği Ramazan şenliklerinde bir araya geldik. Ben değerli başkanıma sonsuz şekilde teşekkür ediyorum. Bu kadar çok bu kadar net bir şekilde sizlerle yakın olması sıcak olması çok önemlidir. Belediye Başkanlığı bir mevkidir makamdır. İstenildiğinde çok güzel kullanılır. Korumayla dolaşırsınız. Herkese yukardan bakarsınız. Öyle belediye başkanlarını da maalesef gördük. Ama Osman Başkanımız sizlerle birlikte aynı yerde aynı sofrayı paylaşıyor. Belediye Başkanlığı bir fedakarlıktır. Hizmet etmek ancak fedakarlıkla olur. Her gününü sizlerle birlikte geçiriyorsa hergün ayrı bir mahalledeyse bu çok güzel bir şeydir. İnsanın kalbi gönlü insan için atıyorsa eğer, gerçekten ne yapabilirizin hesabına girer. 2 ayrı yerde etkinlikler yapıyor. Sizi sevdiğiniz sanatçılarla buluşturuyor. Rabbin bu güzellikleri sizlerden hiç uzak tutmasın. Rabbin Osman Zolan başkanımızın ve çalışma ekibinin azmini hiç geri bırakmasın. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum’ dedi.
   Başkan Zolan iftarın ardından teravih namazını kıldığı Akkonak Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan yardımcıları, meclis üyeleri de toplantıda Başkan Zolan’a eşlik etti. Başkan Zolan, Denizli şehir merkezinde alt yapının tamamlandığını merkez dışındaki mahallelere de başlanacağını ifade ederek, ‘Alt yapı zorlu bir iştir. Biraz sabrettikten sonra ise tertemiz içme suyuna, sorunsuz hatlara kavuşmak demektir. Eğer hazırız derseniz alt yapıya başlayacağız. Şehir merkezini görüyorsunuz, biraz sabır ve cesaretle alt yapısı ve üst yapısı bitmiş şekilde ne kadar güzel oldu’ dedi.
  Mahalle sakinleri de sorunlarını Başkan Zolan’a aktarma fırsatı buldu.