Ölüdeniz Hisarönün’de tören alanındaki konser sırasında taksim gezi parkı eylemine destek amacıyla beş dakikalık duran adam eylemi yaptı. sanatçı Onur Akın sazını havaya kaldırarak, CHP Muğla Milletvekili Prof Dr. Nurettin Demir, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, CHP’li Belediye Başkanları ve 2 bine yakın vatandaş duran adam pozisyonu alırken Ak Partili İl Genel Meclisi üyesi Alper Çalıkoğlu, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan ile az sayıda vatandaş beş dakika süren bu eylem sırasında ayağa kalkmadılar. Her taksim, her yer direniş sloganlarının atıldığı çok sayıda afişlerle hükümetin istifaya davet edildiği konsere Fethiye merkezden gelen göstericiler damgasını vurdu.
Bazı partililer ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri Onur Akın konserine afişli ve sloganlarla katıldı. Akın, "Her yer direniş. Bütün çapulcular burada, barışı sevenler burada ve tüm Türkiye’de. Çok yeni bir doksan kuşağı çıktı. Çok 'apoletik' dedik. 12 Eylül’den bu yana 30 yıldır bu ülkenin üzerine serpilmiş Ölü toprağını kaldırdılar. Bize umut oldular. Her yer taksim her yer direniş. Onun için hadi bakalım beş dakika duran adam moduna geçelim” dedi.
Onur Akın sazı havada şekilde duran adam eylemi yaparken, CHP Muğla Milltevekili Nurettin Demir, CHP’li Belediye Başkanları Keramettin Yılmaz, Veli Yıldız, Önder Genç ve Kumluova Belediye Başkanı DSP’li Alim Karaca ile onlarca kişi bu eyleme destek verdi. Ak Partili il genel meclisi Üyesi Alper Çalıkoğlu, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan ve az sayıda bazı kişiler yerlerinde oturarak duran adam moduna geçmedi. Daha sonra Onur Akın Türküleriyle halkı coşkuya boğarken, göstericiler sahnenin en önüne oturarak ellerinde afişlerle Onur Akın’ın şarkılarına eşlik etti.