Gülsem Akıl Küpleri Gündez Bakımevi, minik öğrencilerine okuma sevgisi aşılamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla bir günlük gezi düzenledi.
Eğitim gezisindeDenizli İl Halk Kütüphanesi ve Halikarnas Kitabevi ziyaret edildi. Minikler, kütüphane ortamı ile tanışarak kitapları yerinde inceleme fırsatı buldu. Kitaplara büyük ilgi gösteren minikler, oldukça keyifli anlar yaşadı. Kütüphaneler Haftası'nda farkındalık oluşturmak adına öğrencilerini kütüphane ile buluşturduklarını ifade eden Özel Gülsem Akıl Küpleri Çalışkan Karıncalar sınıfı öğretmeni İpek Köseli, "Çalışkan Karıncalar sınıfımızla yaptığımız ziyarette çocuklarımız kitapları yerinde incelediler. Özel Gülsem Akıl Küpleri olarak amacımız çocuklarımıza kitap sevgisi kazandırmak ve bu konuda bilinçli çocuklar yetiştirmektir. Çocuklarımız hem kütüphane ile tanıştılar hem de kitaplar ile bir arada olmanın neşesini yaşadılar. Çocuklarımız kitaplar hakkında çok güzel bilgiler ve deneyim kazandı" dedi.

BURADA KİTAPLAR UÇUYOR
İl Halk Kütüphanesi’nin ardından Halikarnas Kitabeivi’ne konuk olan Özel Gülsem Akıl Küpleri’ni burada bir sürpriz bekliyordu. Halikarnas Kitabevi sahibi Yusuf Urem, onları uçan kitaplarla karşıladı. Urem’in anlattıklarını pür dikkat dinleyen minikler, keyifli anlar yaşadı.

‘KİTAPLARI YALNIZ BIRAKMAYALIM’
İnsanın ufkunun genişletilmesinde en iyi kaynağın kitap olduğunu belirten Halikarnas Kitabevi sahibi Yusuf Urem, “Kitaplar en iyi arkadaş, en vefakâr dostturlar. Hayallerimizin, düşünce ve fikirlerimizin gelişmesini ufkumuzun genişlemesini sağlar. Dostumuz, sırdaşımız arkadaşımız olan kitapları yalnız bırakmamalıyız” dedi.