Denizli’nin Çameli İlçesinde bulunan Kolak Gölü’nün etrafı mesire alanı olarak düzenlendi.
Denizli’nin sıcak yaz günlerinde rahat bir nefes almak, hayatın yorgunluğunu biraz olsun üzerinden atmak isteyenler için yepyeni bir mesire alanı daha açılıyor.
Çameli Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince Kolak Gölü ve çevresinde Çameli’yi turizme kazandırmak mesire ve park alanı oluşturmak için çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları gecen hafta tamamlanarak hizmete sunuldu. Mesire Alanı çevresinde oturma alanları banklar, mangal yakacak alan ve çöpleri atmak için çöp kutuları konularak ziyaretçilerin hizmetine konuldu.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Kolak Mahallemizde bulunan bu doğal güzelliğimizi Halkımıza ve Çameli Turizmine kazandırmak mutluluğunu yaşıyoruz İlçemizde Turizmi geliştirmek için Belediyemiz ve Kaymakamlık olarak çalışma faaliyetlerimiz devam ediyor Mesire alanımız Kolak gölünün eşşiz manzarasıyla insanları çeken cazibe merkezi olacak. 23 Ağustos 2015 Pazar Günü Mesire alanımızın açılışımız yapılacaktır ve açılışta gelen konuklara Pilav İkramı yapılacaktır” dedi.