Bu yıl 19. düzenlenen Kızılcabölük Kültür Sanat Tekstil ve Moda Festivali’ne, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, GEKİAD Başkanı Hamdi Yılmazlı, belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Festivalde açılış konuşmasını yapan Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, “Festivaller, şölenler bizim kültürümüzde hoşgörüyü geliştirir, dostlukları pekiştirir.
Bana soruyorsunuz belediyemiz kapanınca bu son festivalimiz mi olacak diye. Hiç merak etmeyin daha nice 19 yıllar bu festival devam edecektir. Belediye önderliğinde devam eden bu festivallerimizin sona ermesine müsaade etmeyeceğiz. Bundan öncekileri nasıl yaptıysak bundan sonrakileri de hep beraber yapmaya devam edeceğiz’’dedi.
Festivalde ilk olarak Kızılcabölüklü olan halk ozanı Özay Gönlüm’ün türküleri okul öğrencileri tarafından seslendirildi. Etkinliklerde ses yarışması, konser, defile ve kan bağışı kampanyası gibi değişik etkinlikler düzenlendi.