Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi Kurban Bayramı öncesi dernek  üyesi bayanlar ve gönüllülerle birlikte huzurevine anlamlı bir ziyarette bulundu. Bu ziyaretin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Şube Müdürü Mehmet Tulunay “Huzurevinde bulunan değerli büyüklerimizin hatırlarını sormak ve onları unutmadığımızı her zaman yanlarında olduğumuzu ,dertlerini , sıkıntılarını bir nebze de olsa paylaşmak için buradayız. Kimse Yok Mu olarakher zaman değerlerimizi kaybetmeden büyüklerimize olan saygı ve sevgilerimizi unutmamalıyız , unutturmamalıyız. Burada bulunan bütün huzurevi sakinlerinin ve çalışanlarının kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyor ve sağlıklı günler diliyorum. Ayrıca burada görev alan huzurevi yetkililerine  teşekkür ederiz”
Ziyaret vesilesi ile gönüllülerle birlikte hazırlanan hediyeler , huzurevi sakinlerine tek tek dağıtılarak duygu ve düşünceleri alındı. Kendilerine yapılan bu ziyaretten çok mutluolduklarını dile getirdiler ve bizlere bu imkanları sağlayan , sahip çıkan devletimize teşekkür ederiz dediler.
Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi yönetim kurulu üyesi sayın Mehmet Tıpırdamaz da “ Bizler toplumda birer bireyiz ve  bizleri yetiştiren büyüten insanlara karşı şefkatimizi, saygımızı ve sevgimizi kesinlikle ihmal etmemeliyiz .Bu değerleri  insanların kurban bayramlarını kutlar , hayırlara vesile olmasını temenni ederim dedi.