Denizli’nin Serinhisar ilçesinde faaliyet gösteren Serinhisar Kamyoncular Kooperatifi esnafının düzenlediği iftar yemeğine 2 bin 500 kişi katıldı.
Serinhisar ilçesi Aşağı Mahalle'de bulunan santral garajında gerçekleştirilen iftar yemeğine Türkiye Sebze ve Meyve Komisyoncuları Federasyonu Başkan Vekili Halil Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mehmet Averi, Serinhisar Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Nail Çillik, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Kooperatif Başkanı Nail Çillik Ramazan ayının birlik ve beraberliğin yoğun yaşandığı rahmet ve bereket ayı olduğunu belirterek, "Bu yıl ilkini düzenlediğimiz iftar yemeğine tahminimizin çok üzerinde bir katılım oldu. Bundan sonraki süreçte iftar yemeğimizi geleneksel hale getireceğiz. Günler öncesinde işini gücünü bırakarak bu iftar yemeğinin gerçekleşmesine katkıda bulunan başta yönetim kurulundaki arkadaşlarıma Serinhisar esnafına ve emeği geçen tüm kuruluşlara teşekkür ediyorum. İftar yemeğini düzenlemekteki amacımız kaynaşmayı, birlik ve beraberliği sağlamaktır. Bu vesile ile Ramazan ayının ilçemize ve bölgemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.