Denizli’nin Kale ilçesinde ilçe Öğretmenevi yönetim kurulu, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’ya öğretmenlere ve öğretmenevine desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.
Kale öğretmen evi yönetim kurulu başkanı Ramazan Gültekin, Öğretmenevi Müdürü Necati Mayuk, üyelerden Ali Oyan, Yaşar Köken ve Mehmet Aşkın’ın katıldığı ziyaret Belediye Başkanı İsmail Yarımca’nın makamında gerçekleşti. Yönetim kurulu başkanı Gültekin ‘Başkanımız eğitim-öğretime ve çalışanlara verdiği desteklerden dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür ederiz.’dedi.
Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken, eğitim öğretimin önemini vurguladı. Yarımca ‘Yaptığımız her hizmet geleceğimizdir. En iyi yatırım insana yatırım, geleceğimize yatırım. Ülkemizin huzur ve refahı için eğitimin çok  önemi var. Eğitim olmazsa olmazlarımız içinde… ’diye konuştu.
Konuşmalarının bitmesinin ardından yöetim kurulu başkanı Ramazan Gültekin, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’ya plaket ve Öğretmenevi müdürü Necati Mayuk çicek takdim etti.