Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde gençlerinin sosyal hayatlarını zenginleştirmek amacıyla kurulan resim, fotoğraf, karikatür ve hat sanatı kulüplerinin yıl boyu ürettiği eserler beğeniye sunuldu. Genç Denizli'nin kullanımına sunulan tarihi Merzeci Un Fabrikası'nda düzenlenen yıl sonu sergisinin açılışına, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, davetliler ve Genç Denizli üyeleri katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, serginin açılışında yaptığı konuşmada, Genç Denizli bünyesindeki kulüp eğitimlerine katılan tüm gençlere teşekkür ettiğini belirterek, "Biz kurum olarak her zaman gençlere imkan verilmesini düşündük. Gençlerimizin ne kadar yetenekli olduğunu biliyoruz, yeter ki onlara imkan verilsin" dedi. Genç Denizli kulüplerinin faaliyetlerini bir çok sergide gördüğünü anlatan Başkan Zolan, "Sergilerde muhteşem eserler ortaya çıktı. Gençler ne kadar yetenekli olduklarını gösterdiler" diye konuştu.
Genç Denizli'nin bulunduğu Merzeci Un Fabrikası'nın geçmişten günümüze kadar  gelen nadir eserlerden biri olduğuna işaret eden Başkan Zolan, "Biz tarihimizle gençlerimizi birleştiriyoruz. Gençlerimiz de ilerde geçmişten gelen bu güzelliklerle daha sağlam yürüsünler, daha özgüvenli olsunlar istiyoruz. Onun da ötesinde yola, gençlerle birlikte devam etmeyi temenni ediyoruz. Gençlerimize her türlü fırsatı sunmaya devam edeceğiz, gençlere kapımız sonuna kadar açık" ifadelerini kullandı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde gençlerinin sosyal hayatlarını zenginleştirmek amacıyla kurulan resim, fotoğraf, karikatür ve hat sanatı kulüplerinin toplam 120 eseri yer alıyor. Sergide ayrıca "5. Uluslararası Taş Heykel Kolonisi"nde yer alan çalışmaları gözlemleyerek tuvallerine aktaran kulüp üyelerinin 10 eseri de bulunuyor.