Denizli Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, yetişkinlere yönelik 'Savaş' ve 'Kulaktan Kulağa' oyunlarıyla izleyenleri büyüledi.
Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nde 800 kursiyer, tiyatronun inceliklerini öğrenip, öğrendiklerini oyunlarıyla tiyatro severlerin ilgisine sunmaya devam ediyor. Söz konusu kursiyerlerden 45 kişilik oyuncu grubu, Sermet Çağan'ın yazdığı Hakan Kurt'un yönettiği ‘Savaş’ Oyunu ile Augusta Gregory'in yazdığı ve Hediye Uğan'ın yönettiği 'Kulaktan Kulağa' oyununu, tiyatroseverlerin beğenisine sundu. Tiyatroya gönül verenler böylece yeni sezonun ilk oyunlarını seyretme imkanı buldu. Savaşın ne kadar gereksiz, ne kadar acı sonuçlar doğrucu olduğunu ve savaşta en çok çocuklar ve kadınların acı çektiğini anlatan Savaş Oyunu, izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Oyunda savaş ve sonrası yaşananlar, dramatik şekilde seyircilere aktarıldı. Yaklaşık 50 dakika süren oyun bitimiyle birlikte uzun süre ayakta alkışlandı.
Genç Denizli Tiyatro Kulübü'ndeki her iki oyun, her hafta sonu saat 20:30'da dönüşümlü olarak Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda izleyiciyle ücretsiz buluşmaya devam edecek.