Denizli Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, çocukları çok sevindiren ‘Yedi Köyün Yargıcı’ ve yetişkinlere yönelik ‘Çatlaklar Oteli’ oyunundan sonra bu kez de Midas’ın Kulakları adlı oyunu izleyiciyle buluşturdu.
Başkan Osman Zolan da Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’ndaki oyunu izlemeye gelenler arasında yerini aldı. Denizli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla izleyiciyle buluşan oyun, 9 hafta boyunca 2500 kişi tarafından izlendi. Oyun, salondaki tiyatroya gönül verenlerce büyük beğeniyle izlendi.
Güngör Dilmen’in yazdığı, Ozan Özdemir’in yönettiği Midas’ın Kulakları oyununda, Kral Midas'ın hikayesi ele alındı. Oyun, bazen güldürdü bazen de düşündürdü. İzleyenlerin tam not verdiği oyun, bitimiyle uzun süre ayakta alkışlandı. Yaklaşık 1 saat süren oyun, kaçıranların üzülecekleri güzellikteydi.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da tiyatronun ardından oyunculara ve yönetmen Özdemir’e çiçek ve plaket verdi. Başkan Zolan, Genç Denizli Projesi’nde yer alan gençlerin aldıkları eğitimle çok güzel işler başardıklarını belirterek, “Biz sizlere baktıkça geleceğimizin emin ellerde olduğunu görüyoruz. Fırsat verilince ne kadar güzel işler yapacağınızı bu oyunla gösterdiniz. Bunu abartmadan söylüyorum. Gençlerimizin böyle profesyonelce bir oyun icra etmesi bizleri sevindirdi. Denizlimiz tiyatroya doyacak. Yakında tiyatro festivalimiz de başlayacak. Amacımız, sanatın farklı dallarında siz gençlere yönelik etkinlikler düzenleyip bu alanlarda kendinizi yetiştirmenizdir. Ben bu güzelliği bizlere yaşatan tüm gençlere teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Zolan, daha sonra oyunda rol alan oyuncular ile yönetmen Özdemir’e sertifika verdi.