Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi 2012-2013 eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi ailelerin başarılı çocuklarını ödüllendirdi. 
Kurulduğu ilk günden bu yana Türkiye'de ve dünyada doğal afetler, hastalıklar ve yokluklarla mücadele eden pek çok insana el uzatan Kimse Yok Mu Derneği, yardım faaliyetleri kapsamında eğitim çağındaki çocukların da ihtiyaçlarını gideriyor.  Her yıl binlerce öğrenciye kırtasiye ve okul çantası dağıtan derneğin Denizli Şubesi, eğitim yardımlarını sürdürüyor. Eğitim ve öğretim yılı başında öğrencilere kırtasiye yardımı yapan dernek, bu kez başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.  Dernek binasında düzenlenen ödül töreninde konuşan Dernek Müdürü Mehmet Tulunay, “İhtiyaç sahibi olan öğrencilerimize eğitim öğretim yılı başında kırtasiye yardımı yaptık. Başarılı olmaları durumunda ödüllendireceğimizi kendilerine söyledik. Sözümüzü tuttuk. Onlara vaat ettiğimiz ödülü veriyoruz. Bu konuda bizlere destek olan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Bu ödülü vermemizdeki amacımız ihtiyaç sahibi olan ailelerin çocuklarını okumaya teşvik etmektir. Geleceğin büyüğü olan çocuklarımızın başarılı ve daha iyi insanlar olabilmelerini amaçlamaktayız. Bundan sonraki süreçte de desteklerimiz devam edecek. Her konuda olduğu gibi hayırseverlerimizin bu konuda da desteğini bekliyoruz.  Gelecek dönem üniversiteyi kazanan öğrencilerimizi de ödüllendireceğiz. Ayrıca burs vereceğiz” dedi.
Dernek Başkanı  Fahrettin Aytuğ ise, “Ülkemizin gelişmişliği üniversite bitiren birey sayısının çokluğu ile doğru orantılıdır. Bunun için maddi gücü olamayan başarılı öğrencilerimizin de üniversiteyi okumasını amaçlamaktayız. Bunun için onlara destek oluyoruz. Böylece ülkemizin kalkınmasına da katkı koyuyoruz. Siz geleceğin büyükleri olan gençlerinde kendilerine büyük hedefler koyarak başarılı olacağınıza inanıyorum. Siz yeter ki okumak isteyin size destek olacak çok hayırseverimiz var” dedi.