Ünlü sanatçı, Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserde, engellilere türkü tadında unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.
   Konsere, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu ve Engelliler Meclisi Başkanı Öztürk Özkan, ile çok sayıda engelli ve vatandaşlar katıldı. Sanatçı Efe’den önce sahne alan Nesibe Polat, güzel şarkılarla herkesten büyük alkış aldı. Bir TV Programındaki skeçleriyle herkesin beğenisi kazanan Grup Şamata’nın gösterisi ise engellileri güldürdü.
Kısa süre önce ameliyat olmasına rağmen henüz dikişleri bile iyileşmeden sahneye çıkan sanaçtı Efe, Denizli ve Ege yöresine ait birbirinden güzel eserleri hayranlarına okudu. Birçok kişi ünlü sanatçıya eşlik ederek türküleri hep bir ağızdan söyledi. Bu arada sanatçı Efe, sık sık hayranlarının arasına girerek fotoğraf çektirdi. Yaklaşık 2 saat süren konserde, engelliler gönüllerince eğlendi.
   Bu arada, Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, 2 engelli kardeşe aldığı tekerlekli sandalyeleri bağışladı. Milletvekili Yüksel, tüm gönüllerin sevgiyle dolduğu günlerin daimi olmasını istediğini belirterek, ‘Bugün o günlerden birini yaşıyoruz. Sizlerle birlikte olmak bizleri çok sevindiriyor. Engellerin ancak bedenlerde olduğunu gönüllerde ise hiçbir engelin bulunmadığı biliyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum’ dedi. AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ise gecenin hazırlanmasına vesile olan Denizli Belediyesi ve sponsorlara teşekkür ederek sözlerine başladı. Engellilerin ihtiyaçları olan her şeyi toplum olarak karşılanmak gerektiğini ifade eden Milletvekili Dalbudak, tekerlekli sandalyelerin engelli kardeşlere hayırlı olmasını diledi.
   Başkan Yardımcısı Çınar ise engelliler için ne kadar çok çalışma yapılırsa yapılsın az olduğunu kaydederek, bundan sonra da çeşitli etkinliklerle engellilerle sık sık bir araya gelineceğini söyledi. Başkan Yardımcısı Çınar, konser sonrası Efe’ye plaket ve çiçek sundu. Efe, engellilerden gelen birçok hediyeyi de kabul etti.