Yurt Müdürü Kamil Topaloğlu, Müdür Yardımcısı Ramazan Şahin'in karşıladığı heyet, çocukların maddi ve manevi anlamda bilgilendirilmesi amacıyla ibadet rehberi isimli kitabı yurt yönetimine teslim etti. Denizli Din Görevlileri Başkanı Ali Sürücüoğlu başkanlığında gerçekleşen ziyarette, Sürücüoğlu'na yönetim kurulu üyeleri Ahmet Sarıkaya, İsmail Aydoğan ve Cüneyt Akman eşlik etti.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren Denizli Din Görevlileri Başkanı Ali Sürücüoğlu, "Diyanet İşleri Başkanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereğince yurtta kalan çocuklarımıza kitap hediye etmek istedik. İbadet rehberi isimli bu kitabı burada kalan öğrenciler okuyarak dini konularda eksik oldukları noktaları tamamlayabilecekler. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar, yine yönetim kurulu üyesi Ahmet Sarıkaya'nın güzel sesinden ilahiler dinleyerek manevi atmosferden istifade ettiler. Yurt Müdürü Kamil Topaloğlu'na bizlere bu fırsatı verdiği için teşekkür ediyoruz. Biz her zaman çocukların eğitimi noktasında elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı dile getiriyoruz" dedi.

Sait Küçüker Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Kamil Topaloğlu da ziyarete teşekkür ederek,"Burada kalan çocuklar bir yandan eğitimlerini tamamlarken, diğer yandan da iş hayatında da çalışmaktalar. Yoğun okul ve iş temposu arasında dini bilgilerde eksik kaldıkları noktalar olarak. Bu kitap sayesinde kendilerini daha da geliştirme imkanı bulacaklardır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.