Denizli İşadamları Derneği (DİAD) yönetim kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.
Başkanlık makamındaki ziyarette, Başkan Özer’in yanısıra DİAD Başkanı Erdem Aydın, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve DİAD Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.
DİAD Başkanı Erdem Aydın, Denizli Ticaret Odası’ndaki yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Seçimler sonucunda yeni oluşan yönetim kurulu ve meclis üyelerinizin hayırlı olmasını diliyorum. Geçmiş dönemlerde Denizli Ticaret Odası ile dernek olarak birçok projeyi gerçekleştirmiştik. Bundan sonra da birlikte hareket etmekten memnuniyet duyacağız.” dedi. 
DİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini, özellikle de üyelerinin dışa açılmaları konusundaki faaliyetlerinin çok önemli olduğunu dile getiren Başkan Necdet Özer, DİAD’ın yönetim kurulunu Denizli Ticaret Odası’nda ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.
Denizli’nin ülke cari açığının kapatılmasına katkı sağladığını söyleyen Özer, “Amacımız Denizli’ye hizmet etmek; ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine katkılar sağlamaktır. Bu kapsamda ilimizin ihracat özelliğinin devam ettirilmesi ve yeni pazarlara ulaşılması konusunda Denizli Ticaret Odası olarak çalışmalarımız devam etmektedir.” diye konuştu.         
Özer, Oda olarak bütün sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olduklarını, bu çerçevede DİAD ile de çeşitli projeleri devam ettirebileceklerini sözlerine ekledi.