Denizli Dershaneciler ve Eğitim Yatırımcıları Derneği’nin (DEYDER) her hafta düzenlediği sohbet toplantılarının bu haftaki konuğu Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Önder Varol ve yönetim kurulu üyeleri oldu.
Kısa adı DEYDER olan Denizli Dershaneciler ve Eğitim Yatırımcıları Derneği her hafta düzenlediği sohbet toplantılarıyla kentin önde gelen sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geliyor. Derneğin bu hafta konuğu Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Önder Varol ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Toplantıya DEYDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Çözüm Dershanesi’nden Gökhan Aydın, Seviye Dershanesi’nden Başkan Yardımcısı Mahmut Çatlık, Uğur Dershanesinden Ersan Köse, Sınav Dershanesinden Ferhat Tosun ve Körfez Dershanesi'nden İdris Albayrak katıldı.
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Varol yaptığı konuşmada, "Basın için en önemli konuların başında eğitim haberleri geliyor. Bunun için resmi eğitim kurumlarımızın yanında ilimizdeki dershanelerde önemli bir yere sahip. Basın olarak elimizden geldiği kadarıyla dershanelerimiz ile birlikte eğitim-öğretim dönemlerinde ortak çalışmalar yapıyoruz" dedi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti olarak Denizli basının her geçen gün güçlendiği ve büyükşehire hazırlandığını ifade eden Varol, "Denizli halkının yerel gazetelere daha rahat ulaşması için yerel gazete stantları yaptırdık. Bunun yanında artık gazetelerimizin tamamı köylerde ve ilçelere ulaşıyor. Denizli’de artık yavaş yavaş yerel gazete okuma alışkanlığı başladı" dedi.
DEYDER olarak yerel basından önemli destekler gördüklerini ifade eden Dernek Başkanı Gökhan Aydın ise, "Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığımız basın açıklaması tüm yerel basında yer aldı. Önemli derecede geri dönüşümler aldık. Bizler de Denizli basınına, bizlere verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.