30 Ağustos Zafer Bayramı Denizli’de protokol ve vatandaşların katıldığı bir törende coşkuyla kutlandı.
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Denizli Valiliği önünde tören düzenlendi. Törene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çelenk koyma töreninin ardından Denizli Valiliği önünden askeri araçla geçen Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen ve Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan halkın bayramını kutladı. İstiklal Marşı ile başlayan törende yüksek binaların üzerindeki keskin nişancılar dikkat çekti.
Törende konuşan Yüzbaşı Şenol Atak, Türk Milleti’nin 30 Ağustos’ta çok önemli bir zafer kazandığını söyledi. Türk Milleti’nin ordusuyla bir olunca zaferin de geldiğini belirten Atak, ‘’30 Ağustos Türk tarihine altın harflerle kazınmıştır. 30 Ağustos Sakarya’da, Eskişehir’de, Afyon’da vatan ve bağımsızlık uğruna şehit olan binlerce kahramanın ruhlarının şad olduğu gündür’’ dedi.
Konuşmanın ardından askeri araçlar protokolün ve vatandaşları önünden geçerken, özellikle vatandaşlar askerleri uzun süre ayakta alkışladı.