23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Denizli Belediyesi, Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi'nde Mustafa Ceceli konseri düzenlendi. Konser için saatler öncesinden gelen Denizli halkı Mustafa Ceceli'nin şarkılarıyla coştu.

Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi’nde gerçekleştirilen konserde ünlü sanatçı Mustafa Ceceli yaklaşık 50 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Hınca hınç dolan ve 2 saat süren konserde sanatçı geceyi müzik ziyafetine dönüştürdü. Romantik ve duygusal şarkılarının yanı sıra hareketli ve eğlenceli şarkılarını da seslendiren Ceceli, “ İlk kez geldiğim Denizli’de böylesine muhteşem bir atmosferi yaratan ve sizlerle buluşmamı sağlayan Denizli Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Konser alanı dar geldi
Konsere ilgi oldukça yoğundu. Saatler öncesinde tribünler ve saha tamamen dolarken tesisin dışında da binlerce insan Ceceli’nin şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. Çevrede bulunan binaların balkonlarından coşkuya ortak olanlar ise unutulmaz bir geceye tanıklık etti.
Konserin hemen başında alkışlar ve tezahüratlar arasında sahneye davet edilen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve Vali Abdülkadir Demir sanatçıya başarılar dilerken konseri izlemeye gelenlerin ise bayramını kutladı.

Başkan Zolan: “Sizi çok seviyor ve güveniyoruz”

Başkan Zolan, “ 93 yıl önce topraklarımız işgal altındayken Ulu Önder Atatürk milletle beraber olmak, milletin temsilcileri ile ülkemizi özgürlüğüne kavuşturmak, bize yurt etmek için 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurdu. İşte o ortaklık ruhu, birlikte hareket etme ruhu bugün de yaşatılarak ve güçlenerek devam ediyor. Biz sizlere güveniyoruz. Bu bayrağı alacaksınız ve daha ileriye taşıyacaksınız. Biz sizleri seviyoruz, Denizli’yi seviyoruz. Ülkemizi çok seviyoruz. Şehitlerimize, ecdadımıza layık gençler olacaksınız. Milletimize, ülkemize hizmet edeceksiniz. Sizlere güveniyor ve bayramınızı kutluyorum” dedi.

Vali Abdülkadir Demir ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “ Büyük Atatürk 23 Nisan 1920 yılında ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ dediğinde o gün başkalarının değil de milletin sözünün geçeceğini tüm dünyaya ilan etti. O'nun çizdiği yolda Türk Milleti; çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla O'nun yolunda, izinde gitmeyi kendisine ilke edinmiştir. Bu akşamı hazırlayan Denizli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum ver hepinizin bayramını kutluyorum.”


Konser sonrası yaşanan manzara ise görülmeye değerdi. Alanda bulunan herkes bayraklarını büyük bir coşkuyla sallarken sahneye gelen protokol üyeleri bu büyük coşkuya eşlik etti. Konser muhteşem bir havai fişek gösterisi ile son buldu.