Denizli'de 2 senedir gerçekleştirilen "Çocuk Şenliği"nin üçüncüsü başladı. Büyükşehir ile birlikte etkinliğin kapsamını genişleten Denizli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Şenliği'ni Denizli'nin tüm ilçelerine de taşıyor.

"Çocuk Şenliği"nin başlangıcını Acıpayam ilçesinde yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli'deki yaşıtları gibi ilçelerdeki çocuklarımıza da unutamayacakları bir gün yaşatmak için Çocuk Şenliği'nin başlangıcını Acıpayam'da yaptık" dedi. Şenliklerin açılışı için Acıpayam'a giden Başkan Zolan, ilçede ilk olarak kaymakamlığı ziyaret etti. Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar ile bir süre makamında sohbet eden Başkan Zolan, "İnşallah büyükşehir Acıpayam'a, köylere, beldelere, tüm Denizli'ye artı değer katacak. Birçok sorunların çözüldüğünü göreceğiz. Talepleri yerine getirme konusunda gayret sarf edeceğiz. Yeni yapılanmalar başladı. İtfaiye, cenaze hizmetleri ve DESKİ olarak bir kaç ay içerisinde sistem tamamen yerleşmiş olacak" dedi.

Başkan Zolan’a başarı dileyen Kaymakam Kalkan ise, "Zaten Denizli'de Belediye Başkanı olarak yaptığı hizmetlerle güzel bir iz bırakmıştı. Onun mükafatı olarak Denizlililer kendisini ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ödüllendirdi. Ben hem kendisine hem ailesine, bütün Denizli'ye, Acıpayam'a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kendisinin başarılı olacağına inancımız sonsuz. Denizli'nin beklentileri büyük. Acıpayam'ın beklentileri büyük. İnşallah başarılı olacaktır bundan hiç şüphemiz yok. İnşallah Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi bunu daha güzel noktalara taşıyacaktır" diye konuştu.

Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra Acıpayam Stadı’nda kurulan şenlik alanına geçti. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen şenilğin ilk gününde yaklaşık 3 bin çocuk farklı ve eğlenceli bir gün yaşadı. Başkan Zolan ve Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan da şenlik alanında çocukların eğlencesine ortak oldu.