İlahi Grubu Yönetmeni Muhammet Esat Çelik eşliğinde provaların aylar aldığı grup konukların sadece kulaklarına değil, gönüllerine hitap etti.
Bütün sosyal projelerin neredeyse öncülüğünü yapan Çivril Belediyesi yine bir ilki yaşattı. Kendine ait bir ilahi grubu ile Çivrillilerin gönlünü feth etmeyi başardı!
Güven; “Nefes İlahi Grubu”  Çivril’de Bir İlk
Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven ; “Nefes İlahi Grubu” bizim için çok şey ifade ediyor. Çivril ’e güzel ve yeni şeyler sunabilmek bizim için bir onurdur. Daha önce Türk Halk ve Türk Sanat Müziği şimdi de dinleti ile hemşerilerimiz ile buluştuk. Bütün sosyal projeler Çivril halkı içindir.
Çivril Belediyesi olarak her daim kapımız farklı projelere açıktır. Bugün burada toplanan, buraya gelen ve bu işe gönlünce emek veren herkese teşekkür ederim. Gönüllerine ve o güzel yüreklerine sağlık.” dedi
İlahi grubu sorumlusu Celal Bayar Çivril Kent Konseyi olarak Çivril de ilkleri gerçekleştiriyoruz. Belediye başkanımız her zaman yanımızda, bu yüzden Çivril Belediyesi Kent Konseyi olarak tiyatro ve dağcılık etkinliği planlıyoruz.”dedi.
Dinletide; Birbirinden güzel birçok ilahi ve ezgi seslendirildi.
Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven, “ Nefes İlahi Grubu ” na onur belgesi ve çiçek vererek onları onure etti.
Dinletide konukların dikkatini  semazenler çekti. Konuklar gözlerini semazenlerden alamadı.
Dinletide annesini kaybeden bir çocuğun  “ Annem ilahisi ”  isteği üzerine duygulu anlar yaşandı. Konuklar gözyaşlarına hakim olamadı.