Partinin İlbade Mahalle Temsilciliği tarafından sokakta okutulan mevlidin ardından yaklaşık bin 500 kişiye yemek dağıtıldı. Mevlit okutulması ve hayır yemeğine CHP İl Başkanı Mehmet Ali Orpak, Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, Denizli Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Hamdi Helvacılar, parti ve ilçe yöneticileri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

CHP İlbade Mahalle Temsilcisi İsmail Sert, “İlk defa CHP olarak böyle bir etkinlik düzenliyoruz. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü kapsamında bugün bin 500 kişilik yemek hayrı verdik. Amacımız toplumun tüm kesimini kucaklamak ve önemli günlerimizi birlikte kutlamaktır." dedi.

Vatan uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerin Türk toplumunun unutulmaz kahramanları olduğunu belirten Sert, “Milli günlerle ve milli birliğimizi temsil eden anlamlı günlerde şehitlerimize gereken önemi vermemiz gerekiyor. Bu yüzden imece usulü oluşturduğumuz imkânlarla bu toplu yemeği düzenledik ve ruhlarını şad etmek için mevlit okuttuk. Birlik ve beraberlik ile ulusal bütünlüğümüzün daha büyük önem kazandığı böyle bir dönemde gerçekleştirdiğimiz etkinlik ile şehitlerimize ve şehit ailelerine verdiğimiz önemi bir kez daha göstermiş olduk.’’ diye konuştu.