Denizli Belediyesi’nin Genç Denizli Tiyatro Kulübü sahnelediği "Son Çanakkale" adlı oyunla izleyenleri büyüledi. 
Denizli Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. "Yedi Köyün Yargıcı", "Çatlaklar Oteli", "Midas’ın Kulakları" gibi birçok oyunu izleyiciyle buluşturan Genç Denizli, "Son Çanakkale" adlı oyunu ile beğeni topladı.
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre Ve Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da vatandaşlarla birlikte izledi. 
Yönetmenliğini Hakan Kurt'un yaptığı oyunda Çanakkale Savaşı için cepheye gidecek gençlerin ailelerinden ayrılması dramatik şekilde anlatıldı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan oyunun ardından oyuncuları tebrik ederek, Genç Denizli Projesi’nde yer alan gençlerin aldıkları eğitimle çok güzel işler başardıklarını söyledi.
Başkan Zolan, "Biz sizlere baktıkça geleceğimizin emin ellerde olduğunu görüyoruz. Fırsat verilince ne kadar güzel işler yapacağınızı bu oyunla gösterdiniz. Genç Denizli diye bir proje başlatmıştık. Gençlik bizim geleceğimizdir. O Çanakkale'de gözlerini kırpmadan canını kanını feda eden ve bu vatanın bedelini orada ödeyen atalarımızın ruhlarının şad olması için bizlere düşen şey çok çalışmaktır. Ülkemizi, şehrimizi bir numara haline getirinceye kadar her alanda çalışmaya devam etmemiz gerekir. Gençlerimiz gerçekten çok başarılıydı" dedi.