Ekrem Çetin; “Öncelikle Şehidimiz Kağan Kandemir'e Allah'tan rahmet başta kederli Ailesine Denizlimiz ve Türkiye'mize başsağlığı dilerim. Seçimden sonra yaşadığımız günlerde, Türkiye, Iraklaştırılmak, Suriyeleştirilmek isteniyor. Terör olaylarının yaşandığı günlere geri dönmek ve savaş içerisine çekilmek isteniyor” dedi.

Çetin, “ Prof Dr Necmettin Erbakan,  Irak ve Suriye’den sonra sıra Türkiye'ye gelecektir dediğini, 30 yıl önce cennet ülkemiz üstündeki projeleri açık ve net şekilde açıklamıştı. Sayın Erbakan’ın 30 yıldır söylediklerini halkımız anlamış ve hocasının söylediklerini daha yakından takip etmeye başlamıştır. Bu nedenle Erbakan'ın son kitabı Davam büyük talep görmeye başlamıştır. Davam kitabı Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın kaleminden çıkmış bir kitaptır. Kitapta Erbakan Hoca'nın davası ve ülke sorunları dış politika ile ilgili görüşleri yer almaktadır. Günümüzde bu kitabı okumaya ve okutmaya çok ihtiyacımız var. Erbakan hoca, hayatını insanlığın kurtuluş davasına adamış, kitabın ön kapağında yazdığı gibi  ‘Ben Ne Yaptıysam Allah Rızası İçin Yaptım’ diyen bir lider. Ülkemizde Yaşanan son gelişmelere bakılırsa Erbakan hocanın davasına, birlik ve beraberlik düşüncelerine çok ihtiyacımız var. Bunun için bütün kardeşlerimizin bu ‘Davam’ kitabına sahip olmalarını isterim” dedi.

Çetin, son olarak,  Anadolu Gençlik Dergisi Denizli Dergi temsilcisi olarak bu kitabın okunması ve okutturulması çabası içerisindeyim. Kitaba ulaşmak isteyen kardeşlerimiz Bayramyeri Camii giriş yanındaki kitapçıdan ve çınardaki Büyükşehir Belediyesi karşısındaki dergi temsilciliğimizden temin edebileceklerini belirtti.