Buldan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Baştürkmen, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’i ziyaret etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Buldan Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olması dolayısıyla Özer’i tebrik eden Başkan Baştürkmen, “Denizli’ye önemli bir görev verilmiştir ve bu görev büyük bir şanstır. Artık yaşamış olduğumuz herhangi bir sıkıntıyı birincil olarak iletebileceğimiz bir görevde bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Denizli bu dönemde temsiliyetin en üst noktasında bulunuyor. Buldan Ticaret Odası olarak yeni görevinizde başarılar diliyor, sizleri tebrik ediyoruz.” diye konuştu. 
Denizli’deki birliktelik ile TOBB’da yönetim kurulu üyeliğinin kazanıldığını söyleyen Başkan Necdet Özer, “TOBB seçimlerinde ilimize önemli görevler verilmiş ve Denizli adına önemli bir kazanım elde edilmiştir. İlimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Ben aldığım bu görevi layıkıyla yapmanın gayreti içinde olacağım. Ülkemiz sosyo-ekonomik yapısında önemli bir merkez olarak gördüğüm TOBB’da, ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisini daha üst noktalara taşımak adına sizlerden gelen talepleri de gündeme taşımanın gayreti içinde olacağım.” dedi.