Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Ramazan ayı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Özellikle son günlerde her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberlik, aynı topraklarda yaşayan bizler için önemlidir. Dolayısıyla da birlik, beraberliğin ve kardeşliğin pekişmesine vesile olan Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.” dedi.
Ramazan’ın toplumsal birlikteliği kuvvetlendiren, yardımlaşma ve paylaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğuna vurgu yapan Başkan Necdet Özer, “Manevi duyguların doruk noktalara çıktığı bu ayda, dayanışma,  kardeşlik ve sevgi bağları da kuvvetlenmektedir. Mübarek günler vesilesiyle yoksullara ve kimsesizlere daha fazla yardım eli uzatılması, iftar çadırlarının kurulması yardımlaşma, dayanışma ve birliktelik duygularının en güzel örneklerindedir.” diye konuştu.  
Ramazan’ın firmalar ve sektörler için de ayrı bir beklenti ile karşılandığını söyleyen Özer, sözlerini şöyle tamamladı: “Gerek gıda gerekse de giyim sektörleri açısından hareketliliğin yaşandığı Ramazan ayı, esnaflarımız için ayrı bir bereketle gelmiş oluyor. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan-ı Şerif'in rahmetiyle, bereketiyle üyelerimize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.”