Denizli Belediye Başkanı Zolan, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’i ziyaret etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Denizli Belediye Başkan Yardımcıları ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. Denizli Belediye Başkanı Zolan, hem Ticaret Odası’na yeniden seçilmesi hem de TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olması dolayısıyla Özer’i tebrik ederek, “TOBB’daki yeni göreviniz hayırlı olsun. Denizli olarak gururlandık, mutlu olduk. Her yerde Denizli’den bir arkadaşımızın görev alması, söz sahibi olması Denizli’nin önünü açacak ve gücüne güç katacaktır. Bu nedenle bu göreve gelmenizden dolayı sizleri tebrik ediyoruz.” dedi. Denizli’nin birlik ve beraberliğine işaret eden Başkan Zolan, “Sayın Valimiz, milletvekillerimiz, belediyemiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla amacımız Denizli’yi daha ileriye, daha güzele taşımak. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özer, görevin şahsına değil Denizli’ye verildiğine vurgu yaptı. Özer; “Ankara’da görev verilmesi, Denizli’nin birlikteliğinin başarısıdır. Bu görev şahsımıza değil Denizli’ye verilmiştir.” dedi.
Özer, “Denizli çalışanı işvereni, sanayisi ile güzel bir şehir ve her şeyin en güzeline layık.  Denizli’nin vizyon şehir olmasında yapılan çalışmaları önemsiyoruz. Denizli’ye hizmeti bulunan herkese teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.