Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Arvanutluk'un Berat şehri Belediye Başkanı Fadil Nasufi ile meclis üyelerini makamında kabul etti.

Berat şehri Belediye Başkanı Fadil Nasufi ve meclis üyeleri, çeşitli toplantılar ve iki şehir arasındaki ilişkileri geliştirmek için geldikleri Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Başkan Zolan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’Arnavutluk bizim kardeş ülkemizdir. Her zaman bizim için ayrı bir önemi vardır. Berat ise Arnavutluk'un en güzel şehirlerinden biridir. Berat şehrimizin belediye başkanımızı ve meclis üyelerini Denizli'de görmek bizleri ayrıca mutlu etti. İnşallah ziyaretiniz dostluğumuzu, kardeşliğimizi geliştirir ve fikir alış verişimizi en üst noktaya çıkarır. Belediye olarak iki şehir arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız’’ dedi.
Berat şehri Belediye Başkanı Fadil Nasufi ise, ‘’Aramızda avukat, iş adamı, öğretmen ve birçok meslek gurubundan meclis üyelerimiz var. Çeşitli inceleme, işbirliğini geliştirmek ve şehircilik alanında sizin uygulamalarınızı yerinde görmek amacıyla Denizli'ye geldik. Gösterdiğiniz misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ederim’’ dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Zolan, Başkan Nasufi'ye, Denizli'ye özgü el yapımı Çeşmi Bülbül hediye etti. Başkan Nasufi de Başkan Zolan'a Berat şehrini tanıtıcı kitap verdi.
Başkan Zolan, ziyaretin ardından Denizli Belediye Meclisi'ni gezdirdi sonrasında ise misafirlerin onuruna yemek verdi.