Denizli Belediyesi tarafından Ramazan boyunca her gün kentin değişik mahallelerinde organize edilen iftar programları devam ediyor. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar sofrası bu kez Yenimahalle'de kuruldu. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftarda Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan vatandaşlar ile tek tek selamlaştı ve Ramazanlarını kutladı.
Ezan sonrasında yaptığı konuşmada Ramazan ayının bereketinin tüm Müslümanların üzerinde olması temennisinde bulunan Başkan Zolan, “ Bugün burada olmanın verdiği mutluluğu sizlere anlatamam. Bugün burada sadece soframızı değil, içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan’ın hissettirdiği güzel duyguları da paylaşıyoruz. Ramazan tüm insanlığa, bolluk, bereket ve kardeşlik duygularını getiren bir ay. Bu yıl Ramazan etkinlikleri çerçevesinde her akşam bir mahallede olmayı, vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşmayı, paylaşmayı, sohbet etmeyi, sorunları dinlemeyi amaçladık. İftarımıza hoş geldiniz. Dualarınızda bize de yer verin. Allah ibadetlerinizi kabul etsin. Mahallenizde hummalı bir çalışma sürüyor. Doğalgaz çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. İnşallah bu kış sizler doğalgazı kullanmaya başlayacaksınız. Şimdiden hazırlıklarınızı yapın. Sizlerde doğalgazın konforunu yaşayacaksınız. Doğalgaz mahallemize hayırlı olsun ” dedi.
Başkarcı'da güzelliklerden payını alacak
Yenimahalle'de gerçekleştirilen iftarın ardından teravih namazını kılmak için Başkarcı Beldesi'ne  geçen Başkan Zolan namaz sonrası gerçekleştirilen sohbet toplantısında belde sakinleri ile bir araya geldi. Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak'ın da katıldığı sohbet toplantısında Büyükşehirin Denizli'ye ve Başkarcı'ya kazandıracaklarını aktaran Başkan Zolan, “9 yıl önceki Denizli ile şimdiki Denizli arasında siyahla beyaz arasındaki fark kadar değişim olmuştur. Denizli şehircilik anlamında artık Türkiye'de örnek gösteriliyor. Ama hedefimiz Dünya'da örnek gösterilmek. Bunun için de bu kentin büyükşehir olması gerekiyordu. Şükürler olsun ki hayalimize ulaştık. Büyükşehir demek büyük kaynakların Denizli'ye gelmesi demek. Bu kaynaklar ile büyük projelere imza atılacak. Denizli tüm bu hizmetlere rağmen henüz yolun başında. Yapılacak daha çok iş var. Bunu da sizlerle birlikte yapacağız. Denizli büyükşehirle kazanacak, Başkarcı'da güzelliklerden  payına düşeni alacak. Başkarcımız kendine has güzellikleri olan Denizli'nin nefes aldığı yer. Büyükşehirle birlikte Başkarcı Denizli'nin bir mahallesi olacak. Buraya kıt kaynaklarla bu güne kadar hizmet  eden şimdiki ve önceki başkanlarımızdan Allah razı olsun. Biz de bu güne kadar elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık. Başkarcı yolunun yapımı neredeyse bitmek üzere. O yol da Denizli Belediyesi içme suyu, yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarını tamamen yeniledi. Asfaltı ve üstyapı düzenlemeleriyle inanılmaz bir görünüme kavuştu yolumuz. Başkarcı'ya da bu yakışırdı. Başkarcı güle güle kullansın. Doğalgazımız da geldi. Denizli'nin en temiz havasına sahip bölgemizde artık daha temiz bir havaya sahip olacaksınız. Artık kömür kavası taşıma derdiniz olmayacak. Hepinize hayırlı olsun" dedi.
Toplantıya katılan Milletvekili Dalbudak ise yaptığı konuşmada Denizli'nin tam bir şantiye görünümünde olduğunu belirterek, Büyükşehirle birlikte bu hizmetlerin daha da artacağını söyledi.
Toplantı sonrasında ise Başkan Zolan ve beraberindekilere karlı şurup ikramında bulunuldu.