Denizli belediye başkanı Osman Zolan ve AK Parti Milletvekili Zeybekci, davetlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.
Başkan Zolan ve Milltevekili Zeybekci, ilk olarak Tavas İlçesi’ne bağlı Ulukent Beldesi’ne gitti.  
   Burada Başalan Mahallesi sakinlerince düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında şükür ve hıdırellez hayır yemeği vardı. Ulukent Belediye Başkanı Mehmet Neşiray ve mahalle sakinleri Başkan Zolan ve Milltevekili Zeybekci’ye yoğun ilgi gösterdi. 7den 70’e onlarca kişi Başkan Zolan ve Milletvekili Zeybekci’nin etrafına toplanarak sohbet etti.
   Başkan Zolan ve Milletvekili Zeybekci’nin 2. ziyareti ise Aktepe Mahallesi'ne oldu. Gazeteci Bilal Kırboğa’nın annesi için verdiği hayır yemeğine katılan Başkan Zolan ve Milletvekili Zeybekci, burada da ilgi odağı oldu. Yaşlı, genç birçok vatandaşla birlikte hayır yemeğine katılan Başkan Zolan ve Milltevekili Zeybekci, buradaki sohbette vatandaşların istek ve görüşlerini aldı. Bir diğer etkinlik ise Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığı’nca düzenlenen piknikti. Dernek Başkanı Ahmet Çalışkan ve dernek üyesi vatandaşlar, burada çeşitli ikramlarda bulundu. Başkan Zolan ve Milletvekili Zeybekci, gelen talepler üzerine neredeyse tüm piknikçilerle fotoğraf çektirdi.
   Başkan Zolan ve Milltevekili Zeybekci’nin programı bunlarla da sınırlı değildi. Hayır etkinliklerinin ardından Milletvekili Zeybekci ve Başkan Zolan, gün boyu çeşitli nikah davetlerine katıldı.