Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Karşıyaka Mahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle iftarına katıldı.
Sokak iftarları programında vatandaşı buluşturan Denizli Belediyesi bu kez Karşıyaka Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında yaklaşık 2 bin kişiyi ağırladı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile katıldığı
iftarın ardından Topraklık Mahallesi’ne geçerek vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Zolan, "Denizli’nin her yeri bizim için aynı değerde. Buraya sizlerin taleplerini dinlemeye geldik. Bu kente ne yapılacaksa sizlerin fikirleri alınarak yapılıyor. Bizim amacımız; vatandaşımızın sorununa nasıl çare bulabiliriz. Bize yöneltilen talepleri öncelik sırasına göre mutlaka yerine getiriyoruz" dedi.
Topraklık Mahallesi'nde alt yapı ve üst yapı çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Zolan, "Özellikle çocuklarımızın oyun oynayacağı alanlar oluşturma konusunda Topraklık Mahallesi gibi kent merkezinde olan mahallelerimizde park yapacak yer bulamıyoruz. Uygun bir yer bulduğumuzda çocuklarımızın rahatça oyun oynayacağı, mahalle sakinlerimizin soluk alacağı, vakit geçireceği bir alan oluşturacağız" dedi.