Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, her gün bir mahallede teravih namazı sonrası sohbet toplantısı düzenliyor. Son olarak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Zolan, burada da yoğun ilgiyle karşılandı. MESKA Konutları’nda teravih namazını kılan Başkan Zolan burada gerçekleştirilen sohbet toplantısında vatandaşların bölgeye ilişkin taleplerini dinledi. Toplantıya başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin yanı sıra Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak’da katıldı.

Bölgeye her geldiğinde kendisine gösterilen sıcak ilgi için teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Zolan, " Göstermiş olduğunuz ilgi ve sıcak karşılamanız için hepinize teşekkür ediyorum. Bir yıl önce geldiğimizde bazı talepler vardı. Zaman içinde bu taleplerin bir kısmını yerine getirdik. Taleplerin bir bölümünü giderme yönünde de çalışmalarımıza başladık. İşte şuan toplantıyı gerçekleştirdiğimiz meydanın düzenlemesini hızla gerçekleştiriyoruz ve kısa sürede buraya yakışır bir hale gelecek. Hemen aşağıda Mehmet Akif Ersoy Lisesi ile Hacı Ahmet Paralı İlköğretim Okulu arasına Denizli Belediyesi son derece modern bir spor salonu yapıyor. Oranın inşasına başladık. Bu bölgenin bir spor salonu ihtiyacı olduğunu biliyorduk ve planlamalarımızı yaparak bir kaç ay öne inşaat başladı. Çocuklarımız o solonda spor yapacak. Hafta sonları ve akşamları ise mahallemize MESKA sakinlerine hizmet edecek. Hanım kardeşlerimize orada spor yaptıracağız. Birçok mahallemizde spor salonları olan bölgelerde hanım kardeşlerimize eğitmenler eşliğinde spor yaptırıyoruz. Bu salon tamamlandığında sizlerde çok rahatlıkla o tesisi kullanabileceksiniz. Eminim ki yapacağımız bu modern salon bu bölgenin ihtiyacını karşılayacak” dedi.

Vatandaşların bölgeye ilişkin taleplerinin aktarıldığı toplantıda konuşan Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ise yaptığı konuşmada taleplerin bireysel değil, herkesi ilgilendiren talepler olmasının sevindirici olduğuna dikkat çekti. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın gerçekleştirdiği sohbet toplantılarının son derece verimli geçtiğini dile getiren Milletvekili Dalbudak, “ Elimizden geldiğince bu toplantılara katılmaya gayret sarf ediyoruz. Çünkü bizim zaman zaman dikkatimizden kaçan toplumsal beklentileri bu toplantılarda öğrenme şansımız oluyor. Bu sebeple bu toplantıları çok önemsiyorum. Bizi sizlerle buluşturan Sayın Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ediyorum. Bu vesileyle hepinizin Ramazanını kutluyorum” dedi.

Gece geç saatlere kadar devam eden toplantıda Başkan Zolan vatandaşların taleplerini aldı ve karşılanması için belediye yetkililerine gerekli talimatları verdi.