Pamukkale Belediyesi, kültürel aktivitelerden birisine daha imza attı. Geçtiğimiz aylarda 50 otobüsle 2 bin öğrenciyi Anıtkabir’e, 500 öğrenciyi 10 otobüsle Çanakkale’ye götüren Pamukkale Belediyesi bu kez de ilçeye bağlı 68 mahallenin muhtarını eşleriyle birlikte Başkan Hüseyin Gürlesin’in talimatıyla Çanakkale’ye götürmek için aktivite düzenledi. 
Cumartesi sabahın çok erken anlarında saat 01.00’da Pamukkale Belediyesi’nde buluşan muhtarlar ve eşleri 2 otobüsle Çanakkale’ye yola çıktı. 
Çanakkale’ye uğurlanan muhtarlar, destanın yazıldığı, tarihi dokusuyla insanları etkileyen Çanakkale’ye kendilerine yönelik böylesi bir etkinlik gerçekleştirdiği için Başkan Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti. 

“ÇANAKKALE RUHUNU YAŞAMALARINI İSTEDİK”

Mahalle muhtarlarının çalışma arkadaşları olduğunu hatırlatan Başkan Hüseyin Gürlesin ise, “Pamukkale Belediyemiz kültürel anlamda da birçok projeye imza atıyor. Yüzlerce öğrencimizin Çanakkale’ye ve yine binlerce öğrencimizin Ankara’ya Anıtkabir’e götürülmesi gibi birçok etkinliğe imza attık. Şimdi de çalışma arkadaşlarımız olan Pamukkale İlçe sınırlarımız içinde görev yapan 68 muhtarımızı tarihimizin en önemli duraklarından birisi olan destan yazdığımız Çanakkale’ye gönderiyoruz. 68 mahalle muhtarımızı Çanakkale’ye aileleriyle birlikte götürmek için davet ettik. Bu gece de uygun olan muhtarlarımız eşleriyle birlikte 2 otobüsle yola çıkıyorlar inşallah. Cumartesi günü 1 gece konaklayacak ve Pazar günü de Çanakkale gezisini rehberler eşliğinde tamamlayarak Denizli’ye dönüş yapacaklar. Çalışma arkadaşlarımız olan muhtarlarımızı bu kadar yoğun koşuşturmacadan bir nebze olsun kopararak böylesi önemli bir aktiviteyle hem dinlenmeleri hem de Çanakkale ruhunu yaşamalarını istedik. Moral motivasyonlarını yükseltmek ve verimliliklerini artırmak için bu etkinliğe imza attık. Güzel bir gezi programı olacağını düşünüyorum. İnşallah memnun kalacaklar. Başta öğrencilerimiz olmak üzere yine milli ve manevi değerlerimiz anlamında gezilerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.