Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, Makedonya Üsküp ve Ohrid’te kentlerinde düzenlenen Gazi Baba Festivali'ne katıldı. 3-7 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen festivalin ilgi odağı olan halk oyunları topluluğu yaptıkları gösteriler ile büyük beğeni topladı. Türkiye ve Denizli'yi yurt dışında temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu gittikleri her noktada sergiledikleri oyunlarla festivalinde en renkli ekibi oldu.
Festival boyunca ekibin her gösterisinde Türk Bayraklarını ellerinden düşürmeyen Üsküp ve Ohrid halkı Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu'nun sergilediği tüm oyunlara ortak oldu.  Özellikle zeybek gösterisiyle büyük coşku yaşatan ekip gelecek yıl yapılacak festivale de davet edildi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkoyunları topluluğu Kanal 360 televizyonunda Uğur Arslan'ın sunduğu Balkanlarda Ramazan ve Rumeli Televizyonunun ramazan programını da katıldı. Üsküp Belediye Başkanı ve festival komitesi ise ekibe festivale katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu.