Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci ve Bilal Uçar da keşkek şölenine katılarak Babadağlılarla bir araya geldi.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve Babadağlıları buluşturan şenliğin bu yıl 17. gerçekleştirildi. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Abdülkadir Demir, milletvekilleri Nihat Zeybekci ve Bilal Uçar, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Babadağ Kaymakamı Nebi Çanga, Babadağ Keşkek Günü Komitesi Başkanı hayırsever Ahmet Kundak, Denizlispor eski Başkanı Zafer Katrancı ile binlerce Babadağlı keşkek şölenine katıldı.
Babadağlıların bir araya gelerek birbirlerini görmelerine, kaynaşmalarına ve memleket hasreti gidermeleri amacıyla düzenlenen şölen Karaçöplen Yaylası’nda yapıldı. Babadağ ilçesine özgü keşkeğin hazırlanmasına bir gün önce akşam saatlerinde başlandı ve gece boyunca devam edildi. 18 kazanda hazırlanan keşkek için 600 kilo küçükbaş hayvan eti, 550 kilo buğday ve 3 kilo tereyağı kullanıldı.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci ve Bilal Uçar, Babadağ Keşkek Günü Tertip Komitesi Başkanı Ahmet Kundak, şenliğe katılan vatandaşların masalarını tek tek dolaşarak her biriyle ayrı ayrı ilgilenerek sohbet etti. Başkan Zolan, Milletvekilleri Zeybekci ve Uçar, kazandaki keşkekler için büyük kepçelerle yemeği karıştırıp yapımına katkı koydu.
Babadağ Karaçöpgen Yaylasındaki şölen gün boyu sürdü.