AK Parti Aydın Teşkilatı, Aydın'ın marka ürünlerinin tanıtımını amaçlayan 'Süper İncir' filminin sinemalardaki son gösteriminde salonları doldurdu.
AK Parti Aydın İl Teşkilatı, AK Parti Aydın Merkez İlçe Teşkilatı , kadın ve gençlik kolları üyeleri 'Süper İncir' filminin son gün gösteriminde topluca filmi izleyerek büyük bir destek verdi. Süper İncir filmini izlemeye gelenler arasında AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Umurlu Belediye Başkanı Rıza Posacı, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahri Erdel, AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner ve çok sayıda partili yer aldı.
Teşkilat olarak Süper İncir filmini son gününde yalnız bırakmamak adına böyle bir karar aldıklarını belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın’ı tanıtan Süper İncir filmin desteklerinin sürdüğünü belirtti. Aydın’ı bütün özellikleriyle tanıtan ve Süper İncir filminde emeği geçen herkese teşekkür eden Erdem, “Aydın’I kültürel, tarımsal, sosyal, turizm, antik kentleri ve her yönüyle tanıtan bu güzel çalışmayı desteklemek amaçlı burada bulunmaktayız. Bu eseri ortaya koyan ekibe, senaryosonu yazan, yapımcılığını üstlenen ve her türlü desteği veren sivil toplum kuruluşlarına Aydınlılar adına şükranlarımı sunuyorum. AK Parti Teşkilatı olarak desteğimizi tam manasıyla veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Sadece film ile kalmayıp Kültür ve Turizm Bakanlığının destek verdiği digger boyutlarıyla da desteğe hazırız. Gala gecesi gelmek bizim için farklı bir anı olurdu fakat filme maddi desteğimizi ortaya koymak istedik. Bu duruşumuz filme sahip çıktığımızın göstergesidir” şeklinde konuştu.