Aktif Eğitimciler Sendikası Denizli Şube Başkanı Aydın Karaca, Denizli’de kar yağışına ve kartopuna hasret kaldığımız kış mevsiminin sonlarına yaklaşırken sendika üyesi öğretmenlerimiz aileleriyle birlikte lapa lapa yağan kar altında kızaklarla kayıp, kartopu oynayıp, çocuklarıyla birlikte kardan adamlar yaptılar.

Saban erkenden başlayan yolculuğumuzda saat 11:00 de Davraz Kayak merkezine ulaştık. Telesiejle 1965 metre rakımlı Sümbül tepesine havadan yükselirken hafif kar yağışı ve yoğun sis sebebiyle havada bulutların arasında yolculuk yapma hissini yaşayan üyelerimiz unutulmaz bir gün yaşadılar.

Karaca, Gezi ilg iligili yaptığı açıklamada; “Aktif Eğitimciler Sendikası Denizli Şubesi olarak üyelerimizin sadece mesleki hakları ve çalışma koşulları değil, aileleriyle birlikte kaliteli zaman geçirmeleri ve dayanışmanın güçlendirilmesi de ilgi alanımızda.” dedi. “Sendika adımızın gerektirdiği aktiviteyi kuruluş tarihimizden bu yana ortaya koyuyoruz.

Sadece 2015 yılında büyük bir kısmı basına da yansımış olan 24 farklı etkinlik gerçekleştirdiklerini, bu etkinliklerden sadece bir tanesi olan okul ziyaretlerinde ise ilimizdeki tüm okulları ziyaret etme hedeflerine ulaşmaya çalıştıklarını” ifade etti. İlimizdeki ve yakın çevredeki tarihi, kültürel ve turistik yerlere yönelik gezi programları düzenlemeye devam edeceklerini ifade eden Karaca, önümüzdeki kış mevsiminde de Denizli Bozdağ kayak merkezine yönelik programlar yapmayı planladıklarını söyledi.