Aksiyon Memurlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri İlimize yeni kurulan Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığına ziyarette bulundu.


Aksiyon Memurlar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yörükoğlu, Dernek Genel Sekreteri Hüseyin Ergün ve üyeler ile birlikte Denizli Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Yılmaz ve Fakülte çalışanlarına ziyarette bulundu.

Ziyaret esnasında Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali Yılmaz ile yaptığımız sohbette, Dernek Başkanımız Hakan Yörükoğlu, Prof. Dr. Ali Yılmaz’ ın dekanlığının ve İlahiyat Fakültesinin Denizlimize hayırlı olması temennisinde bulunduktan sonra derneğimizde yaptığımız çalışmaları ve derneğimizle ilgili bazı bilgileri aktardı.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali Yılmaz ise konuşmasında, Fakültenin henüz kuruluş aşamasında olduğunu, Akademisyen ve Bina hazırlıkların tamamlanması durumunda 2013–2014 eğitim yılında imkânları dâhilinde öğrenci alınabileceğini belirtti. Ayrıca Akademisyenlerin de göreve başlaması halinde Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Aksiyon Memurlar Derneğinin faaliyetlerinde kendi uzmanlık alanlarında katkıda bulunmaları konusunda teşvikte bulunabileceği üzerinde durdu.