Denizli'de Aksiyon Memurlar Derneği ve Basın İlan Kurumu, Denizli basınına dün akşam bir iftar verdi. İftara 32 basın çalışanı katıldı.

Denizli Acıpayam yolunda Bayramağa Oğulları restaurantta verilen iftar yemeğine, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Halit Peltek, Aksiyon Memurlar Derneği Başkanı Hakan Yörükoğlu ile yaygın ve yerel basın çalışanları katıldı.

Aksiyon Memurlar Derneği Başkanı Hakan Yörükoğlu da Denizli basını ile daha çok bir araya gelmek istediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"İlişkilerimizin daha da artması, kaybedilen zamanı telafi etmek için önümüzdeki günlerde çeşitli programlar düzenlemeyi düşünüyoruz. Ramazan ayında sadece bir yerde program yapmıyoruz. Biz buradayken diğer arkadaşlarımızda Denizli'deki memurlara çok sayıda program düzenlendi. Öğretmen ve polislerin dışındaki kamu çalışanları derneğimize üye olabiliyor, basın çalışanları da derneğimizin hinterlandında. Klasik dernekçilikten farklı olmayı hedefledik. Kamu çalışanlarının mesai bittikten sonra evlerine çekilmelerini değil, değişik aktivitelere katılmalarını istiyoruz."

Peltek, burada yaptığı konuşmada, Denizli'de faaliyet gösteren gazetecileri iftar sofrasında bir araya getirmekten mutluluk duyduklarını belirterek,"Yerel basının kentle bütünleşmesinde, kentin sorunlarının dile getirilmesinde sivil toplum örgütleri ile yerel basının zaman zaman bir araya gelmesi gerektiğine inanıyoruz" dedi.