Denizli Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Denizli halkını ünlü Rock grubu Grup 84 ile buluşturacak. 29 Ekim 2013 Salı akşamı saat 19:00’da başlayacak ücretsiz konsere tüm Denizlilileri davet eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bayram coşkusunu birlikte yaşamak için herkesi konsere davet ediyorum” dedi.
28.10.2013
Denizli Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda, son yılların sevilen Rock grubu Grup 84'ü hayranlarıyla buluşturacak. Denizli Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde bu yıl da halka açık ücretsiz konser düzenliyor. Delikliçınar Meydanı’nda düzenlenen ücretsiz konserde, Grup 84 sahne alacak.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Denizli halkını sevilen sanatçılar ile buluşturmaya devam edeceklerini kaydeden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşları 29 Ekim 2013 Salı akşamı düzenlenecek konsere davet etti. Zolan, “Her bayram olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet Bayramı’na özel ücretsiz konser düzenleyeceğiz. Bu yıl Türkiye'nin sevilen gruplarından olan Grup 84 sizlerle olacak. Denizli Belediyesi’nin artık neredeyse geleneksel hale gelen, yılda birkaç kez Delikliçınar Meydanı’nda yapılan ve meydana ayrı bir hava katan konserlerimizden birini de 29 Ekim' de gerçekleştirmiş olacağız. Gençlerimizin Cumhuriyet Bayramı coşkusunu konser alanında tam anlamıyla yaşamasını istiyoruz. Bu amaçla gençlerin çok sevdiği Grup 84'ü Denizli’ye davet ettik. Tüm Genç Denizlilileri ve halkımızı 29 Ekim akşamı bayram coşkusunu birlikte yaşamak için Delikliçınar Meydanı’na davet ediyoruz" dedi.