Denizli AGD Başkanı Bu kampanya ile hem aziz şehitlerimizi anmayı, hem de kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’le insanlarımızın irtibatını sağlamlaştırmayı hedeflediklerini, “Çanakkale Zaferi, günümüz gençliği için büyük manalar içermektedir.
 
Çanakkale, silahla iman gücünün çarpışmasıdır. Ve bu çarpışmada imanlı yürekler Allah’ın izniyle galip gelmiştir. Bugünün gençliği bu mücadeleden ders alıp, hayatını büyük idealler uğrunda harcamalıdır. 

AGD olarak Çanakkale ruhunu daima canlı tutmaya çalıştıklarına vurgu yapan Öztürk, “Amacımız, din vatan ve namus uğruna bedenlerini siper eden Şehitlerimize vefa borcumuzu bir nebze olsun ödemektir. Şehitlerimizi, Şehit oldukları manaya uygun bir şekilde Kur’an’la yad ediyoruz. Çanakkale şehitlerini, bu kampanya vesilesiyle bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz. Hepsinin ruhları şad olsun. Bıraktıkları mukaddes mirasa sahip çıkmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Denizli Halkının daha önceki hatim kampanyalarına gösterdiği ilgiyi bildiklerini ve bu yılki Hatim kampanyasında daha çok hatim ve cüz okunmasını beklediklerini kaydeden Öztürk, başlattıkları hatim kampanyasının 26 Mart 2016 Cumartesi günü akşamına kadar devam edeceğini, Hatim ve cüz almak isteyenlerin 242 67 57 numaralı telefondan gerekli bilgilerin verileceğini söyledi. 

  10 NİSAN’DA GENÇLİĞİMİZİ ŞEHİD DEDELERİYLE BULUŞTURACAĞIZ
 
Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin’de Ortaokul, Lise, İmam Hatip, Üniversite ve Çalışan Gençliğimizin katılımıyla Çanakkale zaferimizin 101. Yıldönümümde gençliğimizi 10 Nisan’da Şehit dedeleriyle buluşturmak üzere çalışmalar yürüttüklerini aktardı. Yapacak oldukları çalışmanın geçmişle gelecek arasındaki bağın köprüsü olacağını, tarihini bilen,ecdadının yaptıklarından bu gün dahi ders alabilen, geçmişine bakıp geleceğine yön vermeye gayret eden, Şehadet kavramıyla anlamlanmış bireyler olma yolunda önemli adımlar atacaklarını söyledi. Altını çizerek, gençliğimizin geleceğe kendi medeniyet değerleri etrafında yön verme derdinde olduklarını aktardı.