İstiklal Caddesi'nde kendine ait olan 17 metrekarelik işyerinde 1985 yılından bu yana  kaset satarak geçimini sağlayan Erdoğan Uytaş gelişen ve değişen teknolojiye rağmen pes etmedi. Küçük yaşlarda gittiği Almanya'da bir süre işçi olarak çalıştıktan sonra yurda kesin dönüş yapan Uytaş, Türkiye'de dönemin popüler işlerinden olan kasetçilik işine başladı. Çok sevdiği işin teknolojiye yenik düştüğünü anlatan Uytaş, satışların düşmesine rağmen ömrünün sonuna kadar kaset satmaya devam edeceğini söyledi. Erdoğan Uytaş, 31 yılda 100 binin üzerinde kaset doldurduğunu, kendisiyle birlikte bu işi yapanların teker teker dükkanlarını kapattığını anlatırken şöyle dedi:
"Denizli'de bu işi yapan bir tek ben kaldım. Kaset ve CD satma dışında başka bir şey yapmıyorum. Her ne kadar teknoloji ilerlese de kazancım yeterli. Ama o 1990'lı 2000'li yıllardaki işler artık mümkün değil. Kaset piyasaya çıkmıyor, CD üretimi de oldukça azaldı."
Geçmişte en çok gençlere hitap ettiğini şimdilerde orta yaş ve üstüne hizmet verdiğini dile getiren Uytaş, "Eskiden asker, gençlerin aşk şarkılarının anonsları yapılırdı. 2000'den sonra 45 yaş ve üzeri müşteriler daha çok geliyor. Şimdiki gençler cep telefonu ve internet sayesinde müziklerini dinledikleri için onlarla pek haşır neşir olamıyoruz. 1975'ten bu yana ünlü olan veya olmayan sanatçılara ait elimde 5 binin üzerinde kaset mevcut. 40 bin şarkıdan oluşan müzik arşivim var. Kasetçilik 1990'lı yıllardan 2005'e kadar altın çağını yaşadı. O zamanlar günlük 40'a yakın kaset satışı yapıyordum. Ama şimdi günlük 3-4 kaset satabiliyorum" diye konuştu.
İşyerini açtığından bu zamana kadar en çok İbrahim Tatlıses'in 'Mavi Mavi' ve 'Gülüm Benim' kasetlerini sattığını, ancak genel olarak en çok Ferdi Tayfur kasetleri sattığını söyleyen Uytaş, şöyle devam etti:
"Orhan Gencebay ve Sezen Aksu başta olmak üzere Emel Sayın, Hakkı Bulut, Emrah, popçulardan Tarkan ve Yonca Evcimik, en çok kasetlerini sattığım sanatçılar. Şu anda hala Ferdi Tayfur'un kasetlerini 'yok' satıyorum. Ferdi Tayfur ve Orhan Gencebay hala talep edilenlerden."